Heren Eerste Divisie B | Olva Brugge – VC Felco Gavere

| Bruggetje |

Komt U binnen, voel U welkom, want het zal U niet berouwen. Een speciaal welkom voor de mannen uit het verre wilde (?) westen, uit het verre Brugge. Want zonder tegenstanders geen winnen en punten. Geen betere bezoekers dan Bruggelingen. Want altijd sympathiek, en soms ook moeilijk te bestrijden, bleek de laatste seizoenen. En dat is een uitdaging. En dat hebben goede spelers nodig. Voeg erbij dat Olva weliswaar nog niet zoveel punten bij elkaar heeft gesprokkeld, maar in Gavere is dankzij professioneel scouten bekend dat er intussen ook wel leuke prestaties zijn geleverd. Gavere
is gewaarschuwd. Maar zoals altijd ook vastberaden om het iedereen moeilijk te maken, de huid duur te verkopen, de tegenstander met huid en haar op te eten. Want dat vinden ze hier in de provincie lekker. Er zijn al flink wat ranglijstgenoten die het dit jaar hebben ervaren te spelen tegen het bekende Gavereteam. Kan Olva de brug maken naar de linkerkolom? Of blijkt Gavere na afloop nog meer op de All Blacks in het volleybal der eerste divisie? Kijkt U maar. puntNL

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw