Heren Eerste Divisie B | Moorslede

Beste mannen en medereizigers van Moorslede,

U bent aangeland in de Vierklaver te Gavere, thuishonk van topploeg Felco. Maar dat is U al lang bekend. Evenals het feit dat Felco vorig weekend een faux pas heeft gemaakt, maar desondanks samen met jullie in punten nog op de gedeelde eerste plaats staat. Vanavond zal dat allemaal anders worden. Jullie zijn als goed geïnformeerden ook op de hoogte van en welke spelers aan de andere kant van het net staan, en van wat hun krachten zijn. Want er is natuurlijk goed professioneel voor – en scoutingswerk geleverd. Hier wordt natuurlijk gehoopt, welkom thuispubliek, dat jullie vriendelijke en sympathieke, en vorig seizoen ook technisch het beste en beloftevolle team, dat toen in de ranglijst uiteindelijk de duimen moest leggen voor de relatieve houthakkers van Hemelveerdegem, evenals in datzelfde seizoen toch de punten bij Gavere liet. Moge de beste winnen, zegt het welkomstcliché. puntNL

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw