Pannenkoekenslag VC Felco Jeugd

De pannenkoekenslag ten voordele van de Jeugdwerking van VC Felco Gavere is begonnen ! Pannenkoeken te koop bij spelers, bestuur en tijdens de wedstrijden van komend weekend. Volgende week kan je onze jeugdspelers tegenkomen. Steun hen door een pakje (of meer) pannenkoeken in huis te halen. Want ze zijn zo lekker meneer !

geschreven door

Eén reactie op "Pannenkoekenslag VC Felco Jeugd"

  1. martin says:

    meerdere mensen contacteren me ivm met de aankondiging in t fonteintje dat er terug wafels van de volleybal verkocht worden.zij kopen uit jaarlijkse traditie de eigengemaakte wafels ik kan die mensen geen uitleg geven. waarom er nu pannenkoeken gegeven worden. graag spoedig respons aub. met vriendelijke groeten , Martin

    Beantwoorden

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw