Uitreiking BLOSO medailles aan de Felco Jeugd


Tijdens de afgelopen kerststage organiseerden jeugdcoordinator Herman De Rycke, jeugdverantwoordelijke Patrick De Smet en de jeugdtrainers van VC Felco Gavere sportieve proeven waarbij de bronzen medaille van de BLOSO Jeugdolympiade kon behaald worden. Niet minder dan 32 jeugdspelers slaagden in de proeven en behaalden aldus de medaille. Intussen werden de medailles op de training uitgereikt. De proeven voor het behalen van de zilveren en/of gouden medaille volgen later dit seizoen in Gent. Op de foto een deel van de medaillewinnaars met scholierentrainer Theo Voorend, een afvaardiging van het bestuur en hoofdsponsor Peter Hanssens van Felco.

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw