Vice – Kampioen

Felco Gavere gaat fier ballen tegen Halle. En het zal knallen. Komende zaterdag in de laatste match van het seizoen. Om de tweede plaats, voor het vice-kampioenschap van de eerste divisie B speeljaar 2011 / 2012. Het kan rechten opleveren, uiteindelijk promotie bijvoorbeeld. Felco moet daarvoor winnen. Halle start namelijk met een tafje, een puntje voor, nu het afgelopen weekend out of the blue met nota bene 3 – 0 van kampioen Oostende kon winnen. Dat deed geen enkel team hen dit hele seizoen na.
Felco doet niet mee aan roddel en achterklap, en is gewend om welke tegenstander dan ook krachtig te bestrijden en mogelijk te wippen. Dat zal komende zaterdag ook fel de bedoeling zijn. Het welkome Halle is gewaarschuwd, en kan een heet treffen verwachten. Kijken wie er wint. Moge dat de beste zijn. Alle volleyballiefhebbers op post. provoo

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw