zwijnen

Zwijnen
Een luttele tien wedstrijdpunten is het verschil tussen de kop van de middenmoot op plaats zeven van de ranglijst in eerste divisie B, Felco Gavere, en de rode lantaarn Lokeren bij het treffen afgelopen weekend aldaar. Lokeren is voor Felco altijd al een lastige opponent geweest. Ook dit keer. Felco, uitgerukt zonder Maarten, kon slechts een lange set lang bijbenen. De mannen van Lokeren blijken meer paardenvlees waar dan ook te hebben binnengekregen, want sprongen als jongen veulens en hengsten rond. Felco probeerde de eerste set lang op de been te blijven, maar gleed met 37 – 35, op Laurantwijze onderuit. Kon een hele kudde kloeke jagers in een hele dag maar liefst een enkel everzwijn neerleggen, Felco vangt slechts bot. De recepties komen minder en minder, de buitenaanvallers kunnen dat niet meer compenseren. 25 – 22 en 25 – 18. Niemand schuldig, maar gewoon onvoldoende vorm en klik.
De competitie kan nog een bizar einde kennen. Het verschil aan het einde van afgelopen weekend tussen nog steeds het nummer zeven van de eerste divisie B, Felco Gavere, en de nog steeds Oscargenomineerde voor de rode lantaarn, Panda’s Lokeren, is tot slechts zeven punten gereduceerd. Moet geweten zijn dat Gavere wel nog het zwaarste programma van alle ploegen lager in de ranglijst voor de kiezen krijgt. Laten we hopen dat drama uitblijft. Voor volleybalsuïcide is het natuurlijk veel te vroeg. Als echter de nood echt aan de man mocht komen lijkt dat overigens in Vlaanderen niet zo moeilijk meer te laten uitvoeren: in Antwerpen een klein verkeersafwijkend gedrag vertonen of door de bijzonder politie je te laten bijstaan. puntNL

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw