spijt

Spijt
Het is de levenskunst geen spijt te hebben over je verleden. Je zou het terugkijkend wellicht tig keer anders doen, maar het leven is mooi als de momenten met alles alert open en opgericht zijn gepasseerd.
Voor de volleybalfamilie van Gavere is er morgen zo’n niet te missen moment: het eerste team zet een punt achter seizoen 2012 / 2013. De reeds lang zekere kampioenen komen op bezoek. Gavere bezet als een wonder al een half jaar plaats nummer zes op de ranglijst, met nooit meer dan een puntje voorsprong voor de fiere leider van de subtop,en dit keer ook aller laagste regionen. Het dreigende van degradatie is fors gemilderd, na vorige week in een puike partij Wervik nog een punt te hebben afgesnoept. Maar de regels van de bond zijn relatief gebleken. Gavere eindigde vorig jaar gedeeld op plek twee en zo volgens normaal geïnterpreteerde ex-equo-regels recht op die plek hebben gekregen. Maar de bond had een addertje. Niet dat het toen zoveel turbulente veroorzaakte, maar dat zou bij degradatie vandaag de dag wel anders zijn.
De toekomst is onzeker, maar zeker is dat die anders zal zijn dan heden. Dat geldt zeker voor een volleybalteam in eerste divisie. Andere spelers, andere tegenstanders, ander publiek, andere …. . Dat kan en moet eigenlijk de reden zijn om morgenavond Uw Gavere in aan het einde ervan trouwe opstelling te zien hobbelen en springen en doen. Nu is het wel zo dat spelers komen en spelers gaan en Gavere is blijven bestaan, maar morgen vertrekken spelers die de laatste jaren tot de rechthouders van Gavere gerekend kunnen worden. Niet zomaar willekeurige passanten, vergeetmenietjes, dus. Die gaan zeg maar met volleybalpensioen. Ze verdienen een gepast afscheid. U heeft maar een keer de kans. Punt NL

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw