voeten spelen

Voeten spelen.
Er moet meer met de voeten van kinderen worden gespeeld. Kind en Gezin verklaart dit aan iedereen die gezondheid en geluk voorstaat. Jong en oud. Niet – sporters en sporters. Van Vobog tot Felcodivisie. Fysiek natuurlijk, niet in overdrachtelijke zin. Met de voeten van de divisieploeg wordt niet gespeeld. Op straffe van.
Het optreden van Felco blijkt nu al voor de zevende match op rij een niet te stoppen lawine. In de verwoestende val is afgelopen weekend in een zeer kille ongezellige sporthal – eigen schuld, dikke bult – het nummer twee, en nu drie, van de ranglijst, Zedelgem, en dus geen klein bier, volledig ondergesneeuwd. Even leek de thuisploeg einde set vier met een matchpunt het voortrazen te kunnen stoppen, maar kon Felco niet van de klinkende terechte overwinning afhouden. Niet eens alle van het nu wel duidelijke bovendrijvende basiszevental hoefden hun topvorm te tonen.
Levenservaring zegt dat als-vragen er niet toe doen. Maar ‘wat als …?’ Wat als die lawine eerder was losgeraakt? Maar een maandje eerder? Ondanks dat er niet meer inzit dan te klimmen naar het linkerrijtje, is bewezen dat volleybalkennersvoorspellingen van de gavererondom een degelijke basis hadden. Inhoud van net voldoende aantal basisspelers plus traditionele ploeglef zouden minstens tot topdrie hebben moeten kunnen leiden.
De wellicht nog uitdijende reeks overwinningen herstelt de reputatie van de club. Nu al weten tegenstanders volgend seizoen dat een ontmoeting met Felco wederom geen lachertje zal zijn. En dat een vertrouwensvol kennerspubliek er voor zal gaan zitten of de opponenten juist tegen Gavere wel voldoende hun kunsten kunnen vertonen. Dat zal Felco heel wat meer opleveren dan een match of twee onderschat te zijn geworden.
Het gerucht gaat dat dat helaas zonder Wannes zal zijn? Want ondanks een serieuze jetlag stond die bij de reserves toch zijn afscheidsmannetje? Nog een paar kegels te gaan. Kegelen maar. PuntNL.

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw