warm welkom

Warm Welkom
Het nieuwe seizoen moet toch stilaan beginnen? De temperatuur is er nog wel, maar niet meer de organisatie voor het beachen. Dat is toch al lang voorbij? En op die site van Felco niets te zien, maagdelijk wit met zwarte balken en nog van wegenwerken van een jaar geleden. Zijn die kalendervrouwen niet verdord, en hebben ze het niet koud gekregen? En maar aandachtig zoeken: ook geen enkele verwijzing in de media. Bestaat er nog topsport volleybal in dit deel van Oost Vlaanderen, in Gavere? Er bestaat nog topsport volleybal in Gavere!
Voor harde info moet U in de marketingeeuw het dit keer doen met het eerste stukje van het seizoen rechtsonder op de site aan te klikken. Een eerste stukje, later snel gevolgd door misschien wel een diarree van verhalen over wel en wee van VCG.
Nu alleen dit: morgen, zaterdag 20 september, en al uitzonderlijk om 16.00 UUR, start voor het eerste divisieteam van Felco de competitie 2014/2015. En U bent al eerder welkom, om te kunnen snuffelen aan vertrouwd oud en spiksplinter nieuw talent en entourage.
Punt.NL

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw