zoet

Zoet

Het leven is geen kwestie van zwart of wit. Eerder grijs, maar dat schrijven we wegens niet te beste connotatie hier liever maar niet neer. In een slecht humeur en erger wordt zelfs een beetje licht nauwelijks gezien en betrokken. Niet alleen is er in datzelfde leven volgens het gezegde zoet na het zuur, maar in realiteit vaak ook tegelijkertijd. Gedeprimeerden proeven daar vrijwel niets van. Na een etmaal geestelijke rust voor de info-objectiviteit hier uitzonderlijk dan maar wat gePS. Vooral bedoeld voor de gelegenheidslezer, want de goede en trouwe lezers lezen wel tussen de regels door.

Het treffen tussen Ruiselede en Gavere afgelopen zaterdag is gekwalificeerd als van het hoogste niveau van dit seizoen tot nu toe. Niet zozeer het absolute topniveau, zoals soms in een eerste set wat hoger reikt, hier bleef het spelpeil de hele match onverminderd hoog. Dat dankzij de volledige overgave van alle spelers, geestelijk en lichamelijk. Sterk. Er past hier een dikke proficiat voor alle betrokken spelers, van Ruiselde als wel als van Gavere. Hier zouden eigenlijk geen verliezers mogen zijn. Aan de andere kant maakt het de sport mooi, desondanks met een overwinning te eindigen.

De op een bepaalde manier in het verslag geviseerde Pervolspelers, met het nummer 2 en 16, zijn en waren in het verleden serieuze rechthouders van nu de bijna kampioenen. Ze namen wederom volledig de volleyverantwoordelijkheid voor de club op zich, moesten door toedoen van de bezoekers voluit, met alles uit de kast, risiconemend en daardoor geconfronteerd worden met dus het afgedwongen genoemde af en toe tussentijds eigen falen. Ze weten het zelf zeker, maar wellicht de buitenwereld wat minder, en daarom nog maar eens opgeschreven: ze zijn voor de bezoekers en verslaggever zeer gewaardeerde volleybalspelers. Dat geldt vanzelf ook voor passeur Thomas, maar die was in het verslag reeds, misschien te fanatiek, de hemel in geprezen.

Vervolgens moeten er toch ook sponsors aanwezig zijn geweest die met de kennis van de ins en outs van de organisatie van het blacklightevent met de gelijktijdige verbanning van de vertrouwde trouwe supporters verlegen moeten zitten, wel degelijk interesse hebben voor de club, en – middels een weliswaar belastingaftrekbare gift – spelers en club een ruggensteun bieden alsmede aan het voortbestaan van de plaatselijke subtopper. PuntNL.

geschreven door

Geef een reactie

Iets te zeggen?
Laat een berichtje na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright - VC Felco Gavere - Volleybalclub Gavere vzw